Үйлчилүүлэгчдэд тав тухтай, шуурхай, тэгш шудрага, соёлтой үйлчлэх, өртөгийн нарийн тооцоолол хийж, тайлангаас харж хамгийн их ачаалалтай цагийг шинжилж түүнд тохирсон арга хэмжээг авах, хямдралын бодлого загвараа хүссэнээрээ хийх, үйлчлүүлэгчийн хүссэнээр хоолны орц, хэмжээ, бэлтгэх аргыг өөрчлөх боломжтой.
Урьд өмнө нь суурилуулж ажлын байсан туршлагатай. Баталгааны хугацаанд эвдэрч гэмтсэн төхөөрөмжүүдийг (хэрэглэгчийн буруутай үйл ажиллагаанаас болон цахилгааны хэлбэлзэл зэрэг биднээс шалтгаалахгүй хүчин зүйлээс бусад тохиолдолд ) үнэгүй сольж засвар үйлчилгээг хийж гүйцэтгэнэ.
Уг систем нь албан байгууллага болон ресторан, зоогийн газрын үйлчилгээ эрхэлдэг байгууллагуудын үйлчлүүлэгчийн захиалгаас эхлээд хоолны орц норм, зарагдах үнэ, заалны зохион байгуулалт, хоол гаргалттай холбоотой дэлгэрэнгүй мэдээллийг бүртгэж төрөл бүрийн шинжилгээ, тайлан мэдээллийг боловсруулан гаргадаг систем юм.